tisdag 12 januari 2010

Julmatsbuffén





Jag fattar inte hur det kan bli så stressigt fast man har förberett allt så mycket i förväg. men det är ju faktiskt en hel del som skall fram på buffébordet. Vi har ett bord i köket också (vi har matbordet i ett annat rum) och där bullar vi upp med all mat, så kan man gå och ta själv det man vill ha. Jag tror inte det saknades något, det kändes ungefär som det stora tabberaset i Katthult. Men vad tusan, när man får gäster vill man ju göra jul ordentligt. Kronan på verket var att gå ut i den snöiga trädgården och gräva fram grönkål till stuvning och pynt på skinkfatet.

2 kommentarer:

  1. Otroligt varmt, välkomnande och vackert! TRIVSAMT! Man vill vara med där på ett hörn och bara äta, dricka prata och njuta av dina jättefina pynt! Så modernt och gammaldags på samma gång...
    Hoppas att du kunde njuta av julen du också, tross föregående stress!!

    SvaraRadera
  2. Å, tack, vad snällt, vad glad jag blir! och jo, jag kunde njuta och slappna av, på julaftons kväll när disken var avklarad och alla gästerna åkt hem! Sedan blev det inte många knop skall du tro...

    SvaraRadera