söndag 20 juni 2010

Vin, mat och Tareq




Tycker att Lantliv Vin & Mat är en jättebra tidning. Underbar mat och jättebra vintips, jag som gillar när det inte är för krångligt och dyrt. Och nu har de Tareq Taylor som kock. Han har ett eget reportage i varje nummer. Han är en verkligen en cool kille. Ni som, i likhet med mig, har suttit som klistrad framför Trädgårdsfredag vet vad jag snackar om. Han verkar otroligt avslappnad, och han lagar jätterolig mat, på ett sätt som jag aldrig skulle komma på själv. Härnäst skall vi prova hans recept på hemrörd majonnäs med brynt smör.

2 kommentarer:

  1. i love mat & vin magazine too.

    too bad i can't get it in australia.

    thanks so much for your lovely message on my blog and i'm so glad you started blogging too :)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Tack för all inspiration. Skulle du kunna lägga upp detta recept på majonnäs med brynt smör? /Linda

    SvaraRadera