Efter en nervös launchingförmiddag fick vi lunch på Avalon Hotel i Riga. Först en intetsägande fiskrätt som tog slut alldeles för fort. Sedan tack och lov en mäktig körsbärskaka av något slag med en rejäl kopp kaffe. Man kan konstatera att letterna är förtjusta i väldigt sockriga bakverk. Jag tror de flesta svenskar skulle tycka att den där kakan var alldeles för söt. Jag fick inte i mig hela på grund av det. Men den var uppiggande eftersom vi var alldeles slut efter att ha hållit föredrag på engelska inför ett femtiotal människor från turistbranschen och forskarvärlden. Så kaffe och kaka satt fint ändå.På bilderna min jobbarkompis Inga samt Kristine, en av de lettiska medarbetarna i projektet.
Krinolinas kök. Ett kök med betraktelser, mat, dryck och inspiration från trädgård och upplevelser av olika slag. Mat skall vara god, men jag vill också helst att den skall fungera som friskvård och medicin för kroppen. Jag gillar också närproducerad och innovativ mat. Det skall också vara grönt. Ju grönare, desto bättre.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar